Kostek#1 24 Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Mianowicie na mapie snow (nie wiem czy na innych także) po winie tt lub oponentów zostaje niewidoczny w tabeli ani nie widzialny przyjaciel ja nazwałem go widmo:). Wiele osób wie ze można go zabić lecz zdarzają się przypadki w których ludzie nie wiedza co robić Runda konczy sie wtedy gdy zostanie on zabity Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 TO jakiś pojedynczy bug chyba. Admin Soot wyszedl z gry ale jego cialo (niewidoczne) zostalo..w tabeli go nie bylo. Ale jak sie najechalo na widmo to widac byo jego niock i range Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 To jest taki bug dużo razy juz widziałem cos takiego jak ciało danego gracza stało w miejscu a jego nie było na serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Ale niewidoczne ciało ? Kompletnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lukas96btm Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 to jest taki bug , jak byś do gry dołączył np : Hltv - demko także jest całkiem nie widoczne i trzeba je zabić alb runda się skończyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THC Bodzio 2 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 bug i tyle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snx 0 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Jest przynajmniej dobra beka jak stoisz sam, reszta martwa a runda nadal trwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czasami zdarzy sie taki bug , nic nie mogę na to poradzić Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts