Gość lukas96btm Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 1.Twój Nick: [H]aJeR!. 2.Nick admina/gracza który zawinił: MarTini 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 23.02.2014 . godzina około 8:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Wycinki z konsoli; [General Dywizji] *DEAD* MarTini : MORDA PSIE PTB: Can't transfer player, no valid target in winning team. *** Grrrr killed MarTini with a headshot from xm1014 *** L*E*M*O*N*I*A*D*A killed Grrrr with m4a1 cinex killed [H]aJeR!. with g3sg1 [bF2] Sprawdzanie zdobytych odznak... *** L*E*M*O*N*I*A*D*A killed cinex with a headshot from m4a1 *** [General Dywizji] *DEAD* MarTini : jakie dziwki [General Dywizji] *DEAD* MarTini : ja jebi [General Dywizji] *DEAD* MarTini : ja jbeie pokolei idioc [General Dywizji] *DEAD* MarTini : kuwra mac [General Dywizji] MarTini : na huja dobijasz Hajer ! L*E*M*O*N*I*A*D*A killed plQUIET with sg552 *** zarazekMK killed L*E*M*O*N*I*A*D*A with a headshot from mac10 *** Grrrr killed [H]aJeR!. with xm1014 *** zarazekMK killed cinex with a headshot from mac10 *** [HPK] Gracze z pingiem wiekszym niz 140 beda wyrzucani! Grrrr killed MarTini with m249 [bF2] Sprawdzanie zdobytych odznak 6.Opis sytuacji:Gramy sobie normalnie a MarTini nie szło i zwyzywał połowę graczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kopiowanie z konsoli to nie dowody... Najlepiej demo lub screeny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ten gracz jest znany z braku kultury. potwierdzam,że wielokrotnie zachowuje się nietaktownie i bez szacunku do innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 nastepnym razem rob zdjecie bo kopiowanie to zaden dowod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja też mogę się podpisać pod słowami luke u MatTini zero kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Bodzio 2 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 MarTini to jakieś dziecko brak kultury to i zero ortografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Popieram odpowiedzi poprzednikow musisz nagrać demko. A co do tego gracza to za kulturalny to on nie jest dużo razy juz pokazał co umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kopiowanie to żaden dowód, ale w tym wypadku jest wiele wiarygodnych osób, które mogą potwierdzić, że ten gracz nie wie co to kultura osobista. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Okey następnym razem zrobię screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwierzak12 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ten gracz nie ma wogóle kultury... Nie raz byłem tego świadkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Również mogę potwierdzić że co jakiś czas komuś ubliża. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To macie admina, możcie zbanować zgodnie z regulaminem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi