Daniel.! 793 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Robert Lewandowski jest zadowolony z wyników losowania grup kwalifikacyjnych do Euro 2016. Przypomnijmy, że reprezentacja Polski trafiła do grupy D, gdzie zagra między innymi z Niemcami. Po niedzielnym losowaniu w Polsce zapanował umiarkowany optymizm. Wydaje się, że rywale, którzy trafili do grupy D są w zasięgu reprezentacji Polski. Oczywiście poza Niemcami, z którymi jeszcze nigdy w historii biało-czerwoni nie wygrali. Irlandia, Szkocja i Gruzja to jednak ekipy, z którymi kadra prowadzona przez Adama Nawałkę powinna powalczyć o premiowane awansem 2. miejsce. Losowany z ostatniego koszyka Gibraltar jest raczej skazywany na porażkę. Stąd też optymizm u Roberta Lewandowskiego, który jest zdania, że awans jest w zasięgu reprezentacji Polski. Snajper BVB (od przyszłego sezonu Bayernu Monachium - red.) określił naszą grupę jako "bardzo ciekawą". źródło: wp.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 na drugie miejsce na pewno nas stać, pierwsze miejsce zarezerwowane oczywiście dla Niemców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 moim zdaniem grupą śmierci jest grupa B polska powinna się tam znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Będzie tak jak z euro, że niby łatwa grupa, a przegramy jak zawsze. Tyle ode mnie. Nie jest tak, że nie wierzę w Polskę, tylko wiem jak było i jest. Dobrze grają, ale goli mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Pewnie nawet z Gibraltarem przegrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Gibraltar niby nic niby nic a skonczy sie jak zawsze : NIC SIE NIE STAŁO POLACY NIC SIE NIE STAŁO (...) pojednajmy sie z faktem ze polska reprezentacja jest okrutnie slaba ... co z teo ze pilkarze graja w klubach na wysokim poziomie i osiaaja cos bo tam jest zgranie a jak w reprezentacji graja to skoro wszyscy jestesmy drużyna narodowa niech Adamiakowa wpusci na boisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 no wiecie nasza drużyna jest słaba ale nie przesadzajmy. Ja mam nadzieję że chociaż z grupy wyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wiho wiesz jak to jest "Nadzieja matka głupich" oczywiście bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Co roku te same nadzieje. I będzie: 'grali jak nigdy, przegrali jak zawsze' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzar 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ja tam nie wierze w Polske w euro 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Może za kilka lat wygrają, może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja oglądam każdy mecz i zawsze wieże , ze wygrają ale często jestem rozczarowany ale wydaje mi się , ze tym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie ma co się oszukiwać Polska zawsze była słaba dopóki będą inwestować w polityków a nie w Polskich sportowców to będziemy 100 lat za murzynami i o Polsce nikt mówił nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tak jak wyżej polska reprezentacja to jest totalne dno . Patriota ja też oglądam wiele meczy ,ale za każdym razem jestem rozczarowany poziomem i wyglądem naszej gry . SkalnyPatataj ,oj Polska drużyna nie zawsze była słaba . Wystarczy spojrzeć na lata 50-60 i 70 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi