sHoTeR 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nick : sHoTeRData Zdarzenia : 23.02.14Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : SootOpis Sytuacji : Pisałem na u@ był tylko Soot , żeby sprawdził kolesia nie odpisywał .. chwilke później znów napisałem , ponieważ gracze się wyzywaliDowód :Soot nie odpisywał na moje prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 szczerze? to skarga zupełnie bez dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 nie ten dział, brak dowodów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 "Chcesz złożyć skarge na kogoś ? nie wiesz gdzie to zrobić ? Zrób to TUTAJ !" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 a to od czego jest ? http://forum.cs-classic.pl/forum/175-bf2skargi/ @edit V Tak moderator powinien to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Emmm ;P przepraszam ;P można przenieść skargę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patol 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ja jestem światkiem tego zdarzenia Soot nie ogarnia ludzi na przyklad za bardzo wysoki ping albo jak sie wyzywywają .Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A ja jestem świadkiem, że ogarnia. Grałem na Kabulu z nim, weszło jedno dziecko co nadużywało mikro, później wszedł cziter zgłosiłem mu to na PW, wszedł na specta i zrobił porządek. Ja do tego admina nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 szkoda ,że tego nie widziałeś koleś jechał na wh pisalem mu 2 razy nie opdisal nic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czasami ma lekki zapłon, ale ogólnie gość daje rade. Napewno lepsze to niż miało by nikogo nie być (dopiero byście płakali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE TEN DZIAŁ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi