Pale Bongo 2 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 1.Twój Nick: Pale Bongo 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gracz Blake AC. 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 20 - 21 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie TwojTata / Szalony i pare innych osób 6.Opis sytuacji: koleś mape grał na aimie . Ma steama ale czituje jest masa osob co to potiwerdza jak admin wszedł wyłączył czity bo miał staty z 5 na 10 wczesniej mape z 40 + na jakieś 5 ... Koleś 1 raz na servie i tak gra ? bez jaj proszę osoby co grały o komentarz trzeba się czita pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 NIe składaj skarg jesli nie masz dowodów. ściągnij hltv, rozpisz podejrzane akcje i z głowy... To , że ludzie potwierdzą to co? O mnie też mówią że wh/no recoil itp itd... OGAR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pale Bongo 2 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ten pkt wyranie mówi co mogę mieć mowa o nawiasie mam świadków w czym rzecz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 no to niech się wypowiedzą, dadzą jakieś konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → [NS]Zgłoszenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/7272-ns-wz%C3%B3r-zg%C5%82aszania-czitera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi