Audi Fanatyk 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam wszystkich serdecznie , może nie każdy się interesuję motoryzacją ale akurat ja to kocham , więc porozmawiamy sobie troszkę jak w temacie . 1. Kto czym się porusza 2. Marka / Model 3. Poj.Silnika ilość km/kw 4. Kolor 5. Dokonane modyfikacje 6. Modyfikacje które mamy w planach lub Poprostu powiedzieć kto czym się jara jaki by chciał mieć samochód ( realny nie wyśniony sobie żyjemy tylko w polsce ) lub jaki motocykl . Więc " goł " ______________________________________________________________________________________________Zacznę pierwszy jako założyciel tematu : 1. Samochodem 2. Audi a6 oraz Chevrolet Lacetti (posiadam 2 samochody nie nie , nie są ojca matki babki siostry szfagra czy bóg wie kogo ) 3. Audi a6 1.9 TDI seria 110 podkręcony do 140 , Chevrolet Lacetti 1.4 98 kucy. 4. "Piaskowy" Metalik Audi oraz Chevrolet 5. Modyfikacje no to więc tak w Audi a6 jest puki co tylko wlutowany chip który dodał około 30 kucy może więcej niewiem nie hamowałem + dużo większy moment , w Chevrolecie hm silnik zwykła seria zrobiłem końcowy wydech (typowo pod ten silnik poj , oraz gabarety samochodu na zamówienie ) + oklejenie i jakieś tam pierdołki 6 . Modyfikacje ? Powiem tak zależy jaką wypłatę dostanę w Marcu jak "solidną" przymieżam się do gwintu w Audicy oraz Chevrolecie zobaczymy a kolejne ? TDI zostawiam tak jak jest zwykły klasyczny sedan który będzie zglebiony do miłego spędzania czasu w trasach a Chevroleta chce zmodyfikować do września ( kolejną edycja summer car katowice ) chce "zaliczć" nie typowym samochodem do tuningu modyfikacje to gwint przemalowanie alusków na czarny mat , przyciemnienie szyb wszystkich ( tak tak nie legalne ... ) lampy tył przyciemnienie , przód xenon z Omegi , zrobienie przelotu calutkiego + zabudowa car audio ( specjalizuję się w tym ponieważ w każdym samochodzie który posiadałem robiłem sam "piec" do grania. Samochódy które posiadalem Fiat Panda II gen , VW Polo 6n , Honda Civic VI w wersji Sedan , Opel Tigra , VW Polo Classic 6kv2 , VW Golf III , Opel Omega Audi a4 oraz te obecne . Czym Bym Chciał Jeździć ? Marzenie jest takie by kupić jakis klasyk typu Fiat 125p albo polonez-a borewicza i zrobić go naprawde typowo unikatowo czyli nisko kładko szeroko <3 POCHWALCIE SIĘ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi