Vernon 114 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 mysle ze najlepiej bedzie jak rats dolaczy do "malych map" ktore sie zmienia gdy jest full graczy, bo ludzie padaja na respie a po 2 ct nie zdazy wyjsc z bazy a terro juz raszuje dlatego siedza caly czas w wentylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest to ciężka mapa do grania jeśli grają nieogarnięte osoby. Spawny można dodać, ale jestem za żeby zmieniać ją jak jest dużo osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Myślę że wystarczy dodać spawny pozatym były już tematy o ratsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 de_rats_1337 to dobra mapka i także jestem za dodaniem "spawny" i będzie okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nie ma sensu powiekszać spawnu lepiej dodac ratsa do malych map i dodatkowo dodac jakąs nowa mapke do grania dla wiekszej ilosci graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dużo jest dużych map... Ratsa zmieniać jak jest Full ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwierzak12 0 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jestem za tym aby zmieniać jak jest pełny server... Bo są spamy he na respa i tym podobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snx 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dokładnie, rats'a zaliczmy do małych map. Ta mapa i tak jest patologiczna więc nie ma co dodawać spawnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Mapka de_rats bedzie grana do momentu kiedy graczy bedzie zabijac na respie. Pozniej admin ma obowiazek zmienic na inna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi