Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: [H]aJeR!.3. Imię: Łukasz4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: ponad 10h9. Opisać siebie: Spokojny , opanowany , kulturalny , koleżeński z poczuciem humoru ! 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: -Jestem aktywny i dostępny -często gram w godzinach rannych a właśnie w tym okresie dnia brakuje admina -Znam się na tym : miałem już admina na kilku serwerowniach np : CSONE.EU. FAZOWNIA, GRAJKOWNIA. -mam dobry kontakt z graczami na bf2 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm , Demko forum , ssy forum -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , ban 5-30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie , ban 5-nawet cały dzień , jeżeli gracz nagminnie obraża.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Poprzednio odrzuciliście moje podanie z powodów : -mało czasu na forum -mało godzin przegranych -mało postów Nadrobiłem to -10h na forum -ponad 20h gry na BF2 -postów około 15-20 ale nie chciałem sztucznie nabijać :/ Myślę ze teraz moja kandydatura zostanie pozytywnie rozpatrzona Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Podanie składa się raz na tydzień (od rozpatrzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Blaze gdzie jest tak napisane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest napisane* Podanie raz na tydzień, wypowiadasz się w podaniu. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 bo mnie to już irytuje.. chce pomóc , co dziennie rano mnie i innych ludzi trafia szlak bo grają jakieś dzieci z wh-aim i grać się nie da.. serwer nie tylko jest czynny popołudniu ale także rano.. a wiem ze sobie poradzę z tą funkcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 To zastosuj się do panujących zasad. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jestem na NIE . Widziałem jak się odnosisz do innych graczy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Regulamin forum: 24. Podania o admina, moderatora, grafika, redaktora składamy raz na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi