soot 306 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Z racji tego ze facebook jest teraz bardzo popularny proponowalbym założenie fanpage cs-classic. Znalazły by sie na nim np. opisane wszystkie serwery, można by było dac tez filmiki reklamujące postrzegolne serwery, rawarci tak samo byli by wszyscy admini,administracja,ubteam....itd. Myślę ze była by to dobra reklama iz z racje tego ze każdy ma dużo znajomych i widniało by u niego polajkowanie takiego fanpage i nawet jeśli 1 z 20 osób sie skusi to jest zawsze cos. Ps. Jeśli to nieodpowiedni dział to prosze o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 https://www.facebook.com/pages/Cs-classicpl/564505596928683?fref=ts Jak jakieś pomysły co wrzucić itp to pisz na pw/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Aha nie wiedziałem ze jest juz fanpage. Prosze o zamkniecie mojego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Reklamuj nas!" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi