soot 306 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Z racji tego ze facebook jest teraz bardzo popularny proponowalbym założenie fanpage cs-classic. Znalazły by sie na nim np. opisane wszystkie serwery, można by było dac tez filmiki reklamujące postrzegolne serwery, rawarci tak samo byli by wszyscy admini,administracja,ubteam....itd. Myślę ze była by to dobra reklama iz z racje tego ze każdy ma dużo znajomych i widniało by u niego polajkowanie takiego fanpage i nawet jeśli 1 z 20 osób sie skusi to jest zawsze cos. Ps. Jeśli to nieodpowiedni dział to prosze o przeniesienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 https://www.facebook.com/pages/Cs-classicpl/564505596928683?fref=ts Jak jakieś pomysły co wrzucić itp to pisz na pw/gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Aha nie wiedziałem ze jest juz fanpage. Prosze o zamkniecie mojego tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,829 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Reklamuj nas!" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts