And Now You Going To Die 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 1. Serwer: inf/nuke/dd2 2. Nick: And Now You Going To Die3. Imię: Maciek4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 8/96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: krotko nie wiem ile dokładnie ale na drobie 8. Opisać siebie: Jestem Ogarnienty, sympatyczny , kulturalny 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ogarniam , Jestem dostepny, czesto wtedy gdy nie ma zadnego admina na serwerze moge utrzymywac serwer w porządku 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS'y + pernamętny ban -Gdy ktoś nadużywa micro; Napiszę żeby ogarnol mikro jak nie posłucha kick/ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; kick/ban 5min11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Niestety ns ale zamierzam kupić steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Pomyliłeś chyba serwery Bo pierwszy raz widzę ten nick na oczy. Sprawa jasna, że ze względu na powyższe zdanie jestem na nie. Choć z drugiej strony to masz rację co do tego, że często adminów nie ma na serwerze a czity latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And Now You Going To Die 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 ja gram tylko na serwerze inf/nuke/dd2 wczoraj gralem pod wieczor i tera gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Chyba żartujesz GT mówi samo za siebie. Ledwo godzina na serwerze. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wymagania to wymagania Jestem na nie. Za wcześnie, ale to cie nie skreśla na przyszłość ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Na nie... Wymagania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Zaledwo wygrałeś godzinę na servie, a w dodatku ns. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 po pierwsze Brak Steam po drugie za mało godzin przegranych na serwie po trzecie wczoraj pierwszy raz cie zobaczyłem a na serwie a po czwarte Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi