MruczkoVsky 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 1. Serwer: DD2/INFERNO/NUKE 2. Nick: MruczkoVsky ' 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 16,5 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ( Troche niewyrazny głos) 7. Czas spędzony na forum: Niestety krótki poniewarz nie spędzam czasu na forum jeżeli niema potrzeby. 8. Opisać siebie: Jestem Mateusz Mam 16,5 lat Gram w Cs 1.6 od 6 lat, Jestem miłą, kulturalną i ogarniątą osobą. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewarz nie zawsze jest admin na servie a grają cziterzy i niema kto ogarniać. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Robie ss i daje bana -Gdy ktoś nadużywa micro; Kickam z ostrzezeniem, jeżeli nie zastosuje się ban do 1h -Nadużywa Kultury na serwerze; Kick/Ban do 30min 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Po co mnie pytasz jakie są wymagania jeśli mimo to że ich nie spełniasz to składasz podanie...NA NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Brak wymagań...Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Brak wymagań. Na nie. Potrzebujemy kogoś kto gra często - jak Antonio Mateczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 jestem na NIE. Brak wymagań.PS Antonio to skłądaj podanie ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Za malo na serwie na nie Pograj troche i daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Na nie. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rammstein 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 na NIE, nie kojarze cie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Mateczny z multki konta chciał pyknąć . Jestem na nie, nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi