bUU 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam , w związku z tym że gramy na bf2 są odznaki , chodzi mi o to że są odznaki na nożyk ale trudno ubijać normalnie w grze z kosy, może wprowadzenie nożówki na rozgrzewkę było by dobrym pomysłem na wbicie odznak również , co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 a może mapy typu: 35hp_2_knifers czy ka_knifebeach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Myślę że w bf2 właśnie jest ta "magia" żeby się natrudzić aby wbić te odznaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Mysle ze to dobry pomysl od czasu do czasu mozna zagrac taka nożówke a wlasnie trudno jest zdobyc kila z noza grajac na normalnych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Trudno? Zdarzają się tacy co grają bez głosu... Biegasz za nimi pół mapy i Cię nie słyszą... Kostek dobrze mówi, żeby coś osiągnąć trzeba się trochę natrudzić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gra stanie się zbyt łatwa. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi