k0nIu 13 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Chciałem poprosić o usunięcie perku Sekret Boga ponieważ na małych mapach wystarczy że jedna osoba go dostanie i nie da się grać bo 1 osoba wybija 3-4 przeciwników w czasie tych 3 sekund kiedy jest nieśmiertelny ... Jeśli chodzi o większe mapy to wystarczy wyobrazić sobie jak klasa Szpieg lub General respi się u wroga odpala Sekret i w 3 sekundy wybija połowę teamu przeciwnika ... (ewentualnie jeśli szanowny H@ nie będzie chciał usunąć tego perku to prosiłbym o to żeby szansa na jego zdobycie została zmniejszona do poziomu perków Headshoter / Płaszcz Harrego) Myślę że wielu graczy poprze moją prośbę i coś w tej sprawie zostanie zrobione ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Racja, w sumie to denerwuje jak ktoś wbija na resp do Ciebie i w pare sekund nie ma połowy teamu. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy ja wiem , jak dla mnie 3 sek to nie jest az tak strasznie duzo i watpie ze normalna klasa zabije przez ten czas 3/4 osoby chyba ze takie na 1 lvl kiedys jak sekret trwal o ile sie nie myle 10 sek to byla przesada ale 3 sek jest dobrze , jak dla mnie przesada zeby zmniejszyc az tak bardzo szanse na zdobycie tego itemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jestem za zmniejszeniem szansy na jego zdobycie. A jeszcze bardziej irytuje gdy 2 osoby dostają ten perk. Gra staje się mniej przyjemna, same nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BooM- 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 vI3nIo wyobraź sobie 2 Generałów z sekretem którzy zrespią się na Twoim respie ... nie zagrasz nawet bo wybija Ci cały Team a jak nie cały to polowe i Twój team już nie ma szans na wygranie . Ostatnio graliśmy cs_wiocha i 4 osoby miały sekret więc wyobraź sobie jak wyglądała gra . Jaka to przyjemność z gry zrespi się i od razu zginać Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Coś pomyślę albo bedzie ogarniczone wydropienie go albo całkiem usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi