Gość lukas96btm Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1288149824' [AMXBans] Twoje IP: '94.231.1.232' [AMXBans] ======================================== Moja skarga jest nie typowa.. Ale co to jest ? Gram se normalnie i nagle takie cos.. Proszę o szybkie UB.. Juz wiem dlaczego vernon mi dał przez przypadek bo się pomylił D: temat może zostać usunięty albo zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Napisz w dziale próśb o ub. Admin może się pomylił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 to byla pomylka ale juz wszystko zalatwione, jeszcze raz sory ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi