Grrr 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 1.Twój Nick: Grrrr 2.Nick admina który zawinił: Vernon 3.Admin/Gracz : Vernon 4.Data i godzina: 26.02.2014 - 17:40:04 (4 Minut(y) pozostało) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'he' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1137251' [AMXBans] Your IP: '77.114.107.194' [AMXBans] =============================================== 6.Opis sytuacji: Ban może i było po części słuszny ale po primo nie było ostrzeżenia i na tej mapie He same leżą na ziemi do rzucania.Mapa jest tak rozbudowana i przerobiona, że według mnie Zakaz rzucania HE jest tam bez zasadny. Mapa: fy_snow_fg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 zakaz he na malych mapach, proste, logiczne i bylo powtarzana setki razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jakie powtarzane? Pierwszy mój HE. Dopiero wszedłem i bang bang i ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 W sumie to interesuję mnie fakt, że tam się nie da kupić broni( wiadomo w tym HE), to po co tam niby leżą He do podniesienia jak nie mogę nimi rzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Grrr wchodząc na serwer akceptujesz regulamin. Admin może ale nie musi ostrzegać. Skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Na mapie pool tez leżą granaty i tez nie wolno rzucać. Wiec powinieneś to wiedzieć a po 2 to nie jesteś nowym graczem grasz juz bardzo długo i wiesz ze rzucanie he na małych mapach jest karane banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Regulamin jest. Skarga nie słuszna, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Grrr juz kiedys cie ostrzeglem na wiocha to powiedziales "spoko" wiec ja nie mam zamiaru pisac kazdemu kto wchodzi ze he zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr 0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ale wyjaśni mi ktoś fakt, że tam niby leżą He na ziemi do podniesienia a nie mogę nimi rzucać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To ja robiłem tą mapę czy jakaś osoba? Nic na to nie poradzę że leżą TAM HE! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi