Gość lukas96btm Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wydaje mi się że na serwerze gra już dużo ludzi i jest na tyle aktywny że serwer mógł by zwiększyć sloty do 25 i będzie się lepiej grać a Wy jak uważacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Juz pisał Rybak, ze liczba slotów bedzie zwiększona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Hajer Czytaj tematy potem zakładaj ów kwestia była już poruszana myślę że temat do zamknięcia ponieważ niema to nad czym dyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pisałem już że sloty będą powiekszone nie róbcie spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi