Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam. Mam problem mały ze steamem. Więc tak mam problem, gdy wyłącze cs'a na steamie mi pisze, że nadal jestem w grze, a nie jestem bo wyłączyłem. I nie wiem jaka może byc tego przyczyna. Gdy próbuje włączyc gre to się nie da bo mi na steamie czyta, że już w grze jestem. Macie jakieś rady?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 czasem mi sie też tak robi, resetnij steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mi się to zawsze robi.. Zawsze resetuje lecz mnie to już denerwuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Możesz też wejść w procesory i tam wyłączyć cs'a,wątpię,żeby był jakiś inny sposób . Pozdro :-) Edytowane 28 Lutego 2014 przez Xuden^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zawsze tak robie, ale to już jest denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Aha to sobie poszukaj na necie i spytaj się jakiś gości czy nie wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi