Król 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 1.Twój Nick: Flaaash . ! 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy. 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 18:40 | 1.03 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 53 minut i 6 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Flaaash . ! [AMXBans] Powod : ' wkurzasz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 68545685 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 159.205.240.21 ' [AMXBans] =============================================== 6.Opis sytuacji: Rozmawiałem na podwyższonych tonach z Bodziem może nie tyle co rozmawiałem co wyrażałem swoje racje w sposób nie tyle co niekulturalny ale chamski. Chciałem tylko dodać, że to nie tyle skarga co pytanie. Czy powód "wkurzasz" jest odpowiednim powodem aby dawać bana na 3h ? Myślę, że nie zresztą początkowo tylko napisałem "Nie macie gdzie pisać, piszcie na priv na steam" zorientowani wiedzą o co chodziło w mojej wypowiedzi.Nie chcę tutaj jakichś śmiesznych gadek "Cały czas masz na pinku z administracją serwera i nie raz grozili Ci banem" w tej sytuacji chcę po prostu wiedzieć czy powód jest tak istotny, żeby dawać bana na 3h ? Jeśli tak to wyjebka ja wytrzymam te 3h tylko administracja za bardzo się angażuje albo raczej w śmieszny sposób pokazują, że są królami tego serwera otóż chłopaki nichuja nie jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Flaaash Ja banowałem więc nie zrzucaj na Vernon Admin to nie twój kolega, że możesz sie tak do niego odzywać, może tam rozmawiałeś na inferno z bodziem ale wcześniej i zawsze kiedy grasz .. drzesz ryja do każdego, hltv dowód. Ja nie jestem jedyną osobą której to przeszkadza, są też inni admini oraz gracze - Czytaj regulamin, Admin na pilnować porządku na serwie a jeżeli ty do każdego szczekasz i zachowujesz sie jak jakiś szczyl to lecisz z banem. 3H to za mało i tak, ile razy ci dawałem ostrzeżenie a nie banowałem? Ban jest słuszny jak byś nie dar ryja co chwile i wymądrzał sie, to byś nadal grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Jeśli tak to wyjebka ja wytrzymam te 3h tylko administracja za bardzo się angażuje albo raczej w śmieszny sposób pokazują, że są królami tego serwera otóż chłopaki nichuja nie jesteście Nie jesteśmy, to prawda, ale Ty w każdej sytuacji próbujesz każdemu uświadomić, że Twoje zdanie jest zdaniem prawidłowym. Administracja (razem ze mną) wytrzymywała Twoje gadki przez 2,5 mapy, aż w końcu Siwemu puściły nerwy i dał Ci tego bana - słusznie. Edytowane 1 Marca 2014 przez JayMcKenzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Czy ja coś mówię, że nie słusznie na poprzedniej mapie kłóciłem się z jakimś adminem kiedy to on napisał do mnie "Ty jesteś tylko graczam więc cicho bo polecisz", a admin kim jest ? graczem tylko nadzorującym spokój na serwerze więc nie wiem w czym problem, jakieś śmieszne groźby... Nie zamierzam się tutaj kłócić bo chciałem wyjaśnić czy ten ban jest głównie za kłótnie z Bodziem( jeśli tak to on też niezbyt pokazał kulturę ale nie o nim tutaj).Jeśli za to, że podchodzę do administracji bez szacunku i to nie ma problemu, ban się należy ale trochę wcześniej bo na de_inferno bana być nie powinno. P.S. Nie zmienię swego podejścia do administracji tego serwera, to fakt. Temat do zamknięcia P.S. A i jeszcze jedno, Siwy ja "szczekam" nie bez powodów, a co do "darcia ryja", normalni ludzie mają twarz, buzie ale Ty chyba masz ryj. Na serwerze to jedno ale na forum trzeba umieć się zachować i myślę, że ja pokazuję w tej chwili trochę więcej kultury niż Ty co nie znaczy, że jesteś niekulturalny bo jak widać ja dostaje za to bany Edytowane 1 Marca 2014 przez Król Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No to drogi kolego, jeżeli będziesz znowu tak sie odzywał to będzie tak jak teraz, więc radze zmienić te podejście Bo nie ma osoby co przymyka oko na to, każdego wkurza to co ty wypisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ale Siwy przestań nędznie pier*****,że każdego wkurzam, spytaj się wszystkich na serwerze i jak powiedzą "tak mnie wkurza" to wtedy możesz wprowadzać takie nędzne gadki na razie nie.( te gwiazdki żebyście tam znowu nie dali mi bana). @Edit. Mogę mieć do was takie podejście jakie sobie wyrobiliście albo jakie zachcę, będę dostawał za to bany ? Nie ma problemu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 flash ty jestem internetowym napinaczem caly czas prowokujesz ludzi na serwie bo myslisz ze jestes kims ;s bedziesz dalej tak robil to bedziesz dostawal bany i plakal na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 flash ty jestem internetowym napinaczem caly czas prowokujesz ludzi na serwie bo myslisz ze jestes kims ;s bedziesz dalej tak robil to bedziesz dostawal bany i plakal na forum A idź Ty "internetowy napinaczu". Szczerze to wbijam w Twoje bany zrozum w końcu. A i widzisz gdzieś tu płacz ? Dziwne bo ja chyba rozmawiam na poziomie, nie rozumiem Twojej choroby ale lecz ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 heh placzesz smarku bo przez 3 godziny nie wejdziesz na serw ;s na przyszlosc zaloz kaganiec albo nie udzielaj sie na sayups - juz nie bede patrzyl na twoja wypowiedz bo nie ten poziom i szkoda mi na ciebie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A jebać Cię Smarku Masz racje nie ten poziom ja Cię przewyższam trzykrotnie bakterio, a i tak zobaczysz tą wypowiedź A kaganiec mi nie potrzebny jutro widzimy się na serwerze smrodzie P.S. Przydałoby się żebyś patrzył też na czitów bo pod twoim nosem latają, a Ty tylko patrzysz i mówisz "aaaa kurwa bluzga dam mu bana ciachhhh", dobry admin na poziomie Ja już kończę wyrzucać tutaj brudy ale jak mówiłem coś mi nie będzie pasowało nie zamierzam siedzieć cicho i słuchać twojego pierdolenia "adminku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 1. Słownictwo, jakiego użyłeś w Swojej wypowiedzi pokazuje Twój prawdziwy poziom intelektualny.2. Zaczynasz zganiać na Naszą nieuwagę, nie jesteśmy wszechwiedzący, nie jesteśmy w stanie dostrzec wszystkiego. 3. Swoim zachowaniem w tym poście tylko pogarszasz Swoją sytuację na serwerze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi