Dubianek 1 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1.Twój Nick: Dubianek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mucha 3.Admin/Gracz :Admin 4.Data i godzina: 16:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13753 6.Opis sytuacji: Po 1 Nie bawilem sie Adminem bo go nie mialem nawet jak go mialem to nie bawilem sie moze raz dalem vote i tyle a to co napisal tez wiho to jest nie prawda np gdy zgine to daje vote np Czy Dubianek jest najlepszy na serwerzeTakNie [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'zabawa adminem'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:648233575'[AMXBans] Twoje IP: '93.105.219.107'[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja kazałem was zbanować, oglądałem logi serwer widziałem jakie durne głosowania były (kilka razy w ciagu jednej mapy). /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi