Dubianek 1 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 1.Twój Nick: Dubianek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mucha 3.Admin/Gracz :Admin 4.Data i godzina: 16:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13753 6.Opis sytuacji: Po 1 Nie bawilem sie Adminem bo go nie mialem nawet jak go mialem to nie bawilem sie moze raz dalem vote i tyle a to co napisal tez wiho to jest nie prawda np gdy zgine to daje vote np Czy Dubianek jest najlepszy na serwerzeTakNie [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'zabawa adminem'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:648233575'[AMXBans] Twoje IP: '93.105.219.107'[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Ja kazałem was zbanować, oglądałem logi serwer widziałem jakie durne głosowania były (kilka razy w ciagu jednej mapy). /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts