Siom 30 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nick:Siom Powód rezygnacji:Brak czasu Coś od siebie:Rezygnuje ze stanowiska Administratora na serwerze Deathrun.Nie mam czasu aby wejść i zajmować się serwerem ponieważ jak może niektóre osoby wiedzą robię grę multiplayer w silniku unity 3d.Jestem teraz na etapie wykończeniowych bardziej tzn dodanie textur zrobionych przez grafika oraz dodatnie sklepu z bronią,systemu pieniędzy i dodaniu nowych map.Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć dotychczasowe efekty to pisać na pw dam linka do gry która obecnie jest we flashu można wejść i się postrzelać ze znajomymi.Serwer aktualnie jest jeden i może obsługiwać na razie maxymalnie 20 osób jednocześnie.Dziękuje Opiekunowi DR oraz wyższym Administratorom za to że dali mi możliwość pokazania na co mnie stać Myślę że się spisałem i nie macie do mnie zastrzeżeń.Pozdrawiam Siom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No właśnie nie widać Cię na DR i ludzie robią co chcą, ja nie wiem czy tam był jakikolwiek admin prócz Ciebie. 3maj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Godzinę dziennie na pewno znajdziesz Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi