Siom 30 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Nick:Siom Powód rezygnacji:Brak czasu Coś od siebie:Rezygnuje ze stanowiska Administratora na serwerze Deathrun.Nie mam czasu aby wejść i zajmować się serwerem ponieważ jak może niektóre osoby wiedzą robię grę multiplayer w silniku unity 3d.Jestem teraz na etapie wykończeniowych bardziej tzn dodanie textur zrobionych przez grafika oraz dodatnie sklepu z bronią,systemu pieniędzy i dodaniu nowych map.Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć dotychczasowe efekty to pisać na pw dam linka do gry która obecnie jest we flashu można wejść i się postrzelać ze znajomymi.Serwer aktualnie jest jeden i może obsługiwać na razie maxymalnie 20 osób jednocześnie.Dziękuje Opiekunowi DR oraz wyższym Administratorom za to że dali mi możliwość pokazania na co mnie stać Myślę że się spisałem i nie macie do mnie zastrzeżeń.Pozdrawiam Siom Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 No właśnie nie widać Cię na DR i ludzie robią co chcą, ja nie wiem czy tam był jakikolwiek admin prócz Ciebie. 3maj się ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 6, 2014 Root Share Posted March 6, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Godzinę dziennie na pewno znajdziesz Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts