Araz24 0 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 NICK Araz23 link do ssów brak nie zrobiono mi wogole nie wiem o co kaman wycinek z konsoli [ BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 297 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Araz 23 [AMXBans] Reason : ' sh ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo serwer FFA 31.186.82.184:27691 link do banahttp://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13769 ogolnie mam pojecia o co biega. grałem do godziny 17. teraz chce wejsc i ban. o co tu chodzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Nie dostałeś ssów ponieważ ban jest na speedhack'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 uciekles podczas ssow ... Dostales bana w momencie gdy sie pojawiles znowu. Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Damian, ale powód bana to "sh" a nie ucieczka przed ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 wiem ale za to dostal i jeszcze wh. Wszedl po paru minutach i dostal bana z automatu. Potem sie juz poprawilem i nastepnego gracza przy ucieczce w amx w "ostatnio rozlaczeni" tez zbanowalem ale juz z tytulem 'uciekles podczas ssow" . Przepraszam za moje niedopatrzenie. Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Czyli rozumiem, że nie masz demka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 nie bo robilem ssy i uzylem amx do zbanowania. Jesli to byl blad to nie wiem co z tym zrobic... To moze inaczej jaka jest standardowa procedura w takich sytuacjach zebym nie mial problemow... Mam czekac na niego zeby nagrac demko... czy uzywac amx? Prosze o podpowiedz. Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Co do tego bana to są 2 opcje. 1. Nie masz demka/HLTV = gracz zostaje odbanowany a ty dostajesz upomnienie. 2. Masz demko/HLTV i możesz rozpisać te akcje. Jeśli będzie odpał to nie dostanie UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 to szukam demka, dzisiaj juz czasu nie mam ale jutro jak najbardziej:) Chcialbym zebys mi powiedzial czy mam uzywac podczas ucieczki amx czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Jeśli podczas wykonywania ss ktoś ucieknie to banujesz przez "ostatnio rozlaczeni" i robisz screen swojej konsoli gdzie jest napisane, że zrobiłeś ss'y. A co do demka to masz czas do jutra do 21:15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 o screenie nie wiedzialem, wczoraj zglaszalem ip i mowiles ze moge uzywac "ostatnio rozlaczeni". Nie rozumiem czemu jestes taki surowy do mnie skoro chcialem dobrze. ale wporzadku zasady to zasady i sie dostosuje. Ide spac a jak wroce z pracy to sie tym zajme i postaram sie znalesc ta sytuacje. Pozdrawiam Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Nie jestem dla ciebie surowy. A co do tego screena z konsoli to tylko po to, że jak gracz się odwoła coś w stylu "nie było mnie wtedy na serwerze" albo coś takiego to tylko dajesz screena i po sprawie, nie trzeba sprawdzać logów itp. Oczywiście nie masz takiego obowiązku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Damian? NL/PL podeślij rozpisane demko Sumeklerowi, on zdecyduje co zrobić i otworzy temat. Demko powinno zostać rozpisane do 21:13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts