Araz24 0 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 NICK Araz23 link do ssów brak nie zrobiono mi wogole nie wiem o co kaman wycinek z konsoli [ BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 297 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Araz 23 [AMXBans] Reason : ' sh ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo serwer FFA 31.186.82.184:27691 link do banahttp://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13769 ogolnie mam pojecia o co biega. grałem do godziny 17. teraz chce wejsc i ban. o co tu chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie dostałeś ssów ponieważ ban jest na speedhack'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 uciekles podczas ssow ... Dostales bana w momencie gdy sie pojawiles znowu. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Damian, ale powód bana to "sh" a nie ucieczka przed ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 wiem ale za to dostal i jeszcze wh. Wszedl po paru minutach i dostal bana z automatu. Potem sie juz poprawilem i nastepnego gracza przy ucieczce w amx w "ostatnio rozlaczeni" tez zbanowalem ale juz z tytulem 'uciekles podczas ssow" . Przepraszam za moje niedopatrzenie. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Czyli rozumiem, że nie masz demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 nie bo robilem ssy i uzylem amx do zbanowania. Jesli to byl blad to nie wiem co z tym zrobic... To moze inaczej jaka jest standardowa procedura w takich sytuacjach zebym nie mial problemow... Mam czekac na niego zeby nagrac demko... czy uzywac amx? Prosze o podpowiedz. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Co do tego bana to są 2 opcje. 1. Nie masz demka/HLTV = gracz zostaje odbanowany a ty dostajesz upomnienie. 2. Masz demko/HLTV i możesz rozpisać te akcje. Jeśli będzie odpał to nie dostanie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 to szukam demka, dzisiaj juz czasu nie mam ale jutro jak najbardziej:) Chcialbym zebys mi powiedzial czy mam uzywac podczas ucieczki amx czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jeśli podczas wykonywania ss ktoś ucieknie to banujesz przez "ostatnio rozlaczeni" i robisz screen swojej konsoli gdzie jest napisane, że zrobiłeś ss'y. A co do demka to masz czas do jutra do 21:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 o screenie nie wiedzialem, wczoraj zglaszalem ip i mowiles ze moge uzywac "ostatnio rozlaczeni". Nie rozumiem czemu jestes taki surowy do mnie skoro chcialem dobrze. ale wporzadku zasady to zasady i sie dostosuje. Ide spac a jak wroce z pracy to sie tym zajme i postaram sie znalesc ta sytuacje. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie jestem dla ciebie surowy. A co do tego screena z konsoli to tylko po to, że jak gracz się odwoła coś w stylu "nie było mnie wtedy na serwerze" albo coś takiego to tylko dajesz screena i po sprawie, nie trzeba sprawdzać logów itp. Oczywiście nie masz takiego obowiązku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Damian? NL/PL podeślij rozpisane demko Sumeklerowi, on zdecyduje co zrobić i otworzy temat. Demko powinno zostać rozpisane do 21:13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi