Araz24 0 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Z tej strony Araz23. Jak chcecie to moge zagrac i róbcie mi te ssy i demko. Już miałem robione ssy 2 razy. Nie mam nic do ukrycia. Jak staty 13 np do 12 lub jestem na miunusie oznaczaja to że mam sh lub wh. Gram sobie na zbicie wolnego czasu. A i wczoraj moja neostrada coś szwankowała i dlatego wchodziłem i wychodziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie mam demka zeby moc je pokazac, HTLV nie jest dostepne z tej godziny. Poczekaj prosze do 21 jesli demko sie nie pokaze poprosze dzial UB-TEAM o odbanowanie Ciebie. Dostales SSy poniewaz widzialem ze biegasz bardzo szybko i podczas SSow zniknales. Teraz piszesz ze Neostrada Ci szwankowala, co moze powodowalo ze wygladalo to jak SH. Juz sam nie wiem, ale skoro sie upominasz o UB pewnie masz podstawy. Damian edit@ jedna sprawa Chcialem sie zapytac jak to mozliwe ze jak probowalem przed chwila wejsc na serwa to pojawies sie na liscie graczy? tzn o godzinie 18.25 Pytalem Kitola czy tu byles, bo jak weszlem to zniknoles...Potwierdzil... Chcialem sie zapytac czemu grasz na aktywnym banie skoro prosilem Cie o poczekanie do godziny 21? Kitol ma screnna z konsoli z Twoim nickiem Araz 24 @ Araz24masz zmienne ip i grasz na aktywnym banie. Wiecej juz nie bede probowal wmawiac sobie ze moze to ja popelnilem blad, dla mnie jestes nieuczciwy. A z takimi graczami nie bede dyskutowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Araz24 chyba jasno napisałem w tamtej prośbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jeżeli to prawda proszę o wstawienie dowodów potwierdzających wchodzenie na AB gracza Araz24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam, ja osobiście widziałem jak dzisiaj Araz grał na servie jeszcze coś płakał że go podejrzewają, że gra na czitach, a ma minusowe staty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Możliwe też że inni gracze grają na jego nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wątpie... To by się tak nie żalił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araz24 0 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bana dostałem na nick Araz23 a nie araz 24 wiec o co kaman?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Tymczasowo miną czas. Dostajesz UB ale jak się pojawi demko Damian mi je rozpisze i przejrzę je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi