RaCzQ 0 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: RaCzQ3. Imię: Mariusz4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8,56. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: Posty czytam co 2 może 3 dni 9. Opisać siebie: Mam 18 lat uczę się w szkole wojskowej w Czerwieńsku.Od 4 lat trenuję boks-mma.W Cs'a gram około 6 lat10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ odkąd tam gram może 2 razy widziałem admina a ilość graczy łamiąca zasady jest bardzo duża.Grając tam po 4-5h dziennie robi się to denerwujące 11. Linki do reklam: http://cs-fifka.eu/showthread.php?tid=8773 http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13148939&N=1 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS-Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie-ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; pouczenie - kick/ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam ~Wiek 15+ ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Jest ~Minimum 25 godzin gry na Serwerze - Tak ~Kultura - Tak ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - Tak ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Czytam lecz mało się udzielam ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Jest ~Reklamowanie Serwerów - Jest bedzie więcej jeśli trzeba ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa - Składka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,601 Posted March 5, 2014 Root Share Posted March 5, 2014 Odświeżam temat, proszę o komentarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audi Fanatyk 0 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Nie żebym teraz się "wywyższał" ale po pierwsze "Ponieważ odkąd tam gram może 2 razy widziałem admina a ilość graczy łamiąca zasady jest bardzo duża.Grając tam po 4-5h dziennie robi się to denerwujące "Odp : Tak ? Akurat 3 dni mnie nie było bo pracuję na II zmiane i nie powiem jestem zmeczony po pracy więc nawet na kompa nie wchodziłem , drugą sprawą jest to że podejrzałem cie pare razy na innym nicku na którym gram i co do zasad to kochany sam je łamiesz skracanie to co to jest ? Nie zdązyłem zrobic SS gdyż akurat 3 graczy skracało Daniel dał bana potem ja a ty od next rundy znów nagle przepisowo zaczełeś grać . Tyle w temacie . Na NIE , puki co.EDIT__________________________________________________________________________________________________Nie wypowiadamy się w temacie podania które samemu napisaliśmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaCzQ 0 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Zdarzyło się to może 2 razy ,gdy skraca pół serwera i gra jest bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ziomek3350 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jestem za jesteś miły i ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaito 180 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 na Tak myśle ,że ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xuden^ 4 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Na Tak -Wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Na nie ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM, a ty jak widać masz warna. Odpracujesz go będę na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Na Nie /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts