RaCzQ 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: RaCzQ3. Imię: Mariusz4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8,56. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: Posty czytam co 2 może 3 dni 9. Opisać siebie: Mam 18 lat uczę się w szkole wojskowej w Czerwieńsku.Od 4 lat trenuję boks-mma.W Cs'a gram około 6 lat10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ odkąd tam gram może 2 razy widziałem admina a ilość graczy łamiąca zasady jest bardzo duża.Grając tam po 4-5h dziennie robi się to denerwujące 11. Linki do reklam: http://cs-fifka.eu/showthread.php?tid=8773 http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13148939&N=1 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS-Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie-ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; pouczenie - kick/ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam ~Wiek 15+ ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Jest ~Minimum 25 godzin gry na Serwerze - Tak ~Kultura - Tak ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - Tak ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Czytam lecz mało się udzielam ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Jest ~Reklamowanie Serwerów - Jest bedzie więcej jeśli trzeba ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa - Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Odświeżam temat, proszę o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi Fanatyk 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie żebym teraz się "wywyższał" ale po pierwsze "Ponieważ odkąd tam gram może 2 razy widziałem admina a ilość graczy łamiąca zasady jest bardzo duża.Grając tam po 4-5h dziennie robi się to denerwujące "Odp : Tak ? Akurat 3 dni mnie nie było bo pracuję na II zmiane i nie powiem jestem zmeczony po pracy więc nawet na kompa nie wchodziłem , drugą sprawą jest to że podejrzałem cie pare razy na innym nicku na którym gram i co do zasad to kochany sam je łamiesz skracanie to co to jest ? Nie zdązyłem zrobic SS gdyż akurat 3 graczy skracało Daniel dał bana potem ja a ty od next rundy znów nagle przepisowo zaczełeś grać . Tyle w temacie . Na NIE , puki co.EDIT__________________________________________________________________________________________________Nie wypowiadamy się w temacie podania które samemu napisaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaCzQ 0 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zdarzyło się to może 2 razy ,gdy skraca pół serwera i gra jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziomek3350 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jestem za jesteś miły i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 na Tak myśle ,że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na Tak -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na nie ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM, a ty jak widać masz warna. Odpracujesz go będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na Nie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi