MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 1. Serwer: Cod Mod 351 lvl2. Nick: MeX_Pl3. Imię: Patryk4. Wiek: 16 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 6 ale staram się nauczyć ich na 100% 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 4h 50min. 9. Opisać siebie: Interesuje się piłką nożną oraz koszykówką. Lubię grać w cs'a 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często gram i widzę jak używają dopalaczy a chcę żeby wszystkim się miło grało.11. Linki do reklam: http://Cs-Wojak.Com - Wojakowa sieć serwerówhttp://Deagle.pl - Serwery Gier Multiplayer 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; demo i daje perma a jeśli ma wh to robie screeny oraz daje mu perma.-Gdy ktoś nadużywa micro; dam mu ostrzeżenie jeśli się nie będzie stosował to ban na 5min.-Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie jak nie podziała to kick a gdy to też nie podziała to ban.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jestem na Nie. Powody: -16 lat i taka mała znajomość Amxx -Podejrzewam ze sam używasz Cheatów widziałem jak grasz - 2 Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A ja jestem na Tak -Wiek -Mikrofon -Amx się poduczy A okres próbny nie zaszkodzi:)Zrób tylko jeszcze 3 reklamy:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziku :D Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jestem na tak Często na serwerze ogarniety Cheatów nie używa ... (pzd dla Projekt) AMX - nie najgorzej przez okres próbny sie nauczy noi według mnie adminów nigdy za wielu ;D a jak się nie spisze to zawsze adma można odebrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na Tak -godziny -reklamy -AMX w miarę ja jak zaczynałem też za bardzo go nie znałem ^ ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na tak. Godziny są, reklamy są, nie mam zastrzeżeń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na tak. Ogarnięty gracz, tylko jak mówisz przez mikro to mi laguje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na tak. Ogarnięty gracz, tylko jak mówisz przez mikro to mi laguje to będzie mniej mikra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na Tak Jesli chodzi o podanie AMX co w tym trudnego Na Probie sie nauczy Sam sie tak nauczyłem Nie wiem Jaki jest w grze długo mnie nie było Oceniłem podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Na TAK gracz uprzejmy kulturalny. Sa wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Na nie -Okłamałeś w podaniu,że masz 12 h na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na tak: -Czesto na serwerze -amx sie poduczy -ogolem spk gosc JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na tak -Amx się pod uczy -Jest kulturalny bo go znam -bywa bardzo często na serwie można powiedzieć no-life 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi