MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 1. Serwer: Cod Mod 351 lvl2. Nick: MeX_Pl3. Imię: Patryk4. Wiek: 16 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 6 ale staram się nauczyć ich na 100% 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 4h 50min. 9. Opisać siebie: Interesuje się piłką nożną oraz koszykówką. Lubię grać w cs'a 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często gram i widzę jak używają dopalaczy a chcę żeby wszystkim się miło grało.11. Linki do reklam: http://Cs-Wojak.Com - Wojakowa sieć serwerówhttp://Deagle.pl - Serwery Gier Multiplayer 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; demo i daje perma a jeśli ma wh to robie screeny oraz daje mu perma.-Gdy ktoś nadużywa micro; dam mu ostrzeżenie jeśli się nie będzie stosował to ban na 5min.-Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie jak nie podziała to kick a gdy to też nie podziała to ban.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jestem na Nie. Powody: -16 lat i taka mała znajomość Amxx -Podejrzewam ze sam używasz Cheatów widziałem jak grasz - 2 Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A ja jestem na Tak -Wiek -Mikrofon -Amx się poduczy A okres próbny nie zaszkodzi:)Zrób tylko jeszcze 3 reklamy:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziku :D Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jestem na tak Często na serwerze ogarniety Cheatów nie używa ... (pzd dla Projekt) AMX - nie najgorzej przez okres próbny sie nauczy noi według mnie adminów nigdy za wielu ;D a jak się nie spisze to zawsze adma można odebrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na Tak -godziny -reklamy -AMX w miarę ja jak zaczynałem też za bardzo go nie znałem ^ ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na tak. Godziny są, reklamy są, nie mam zastrzeżeń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na tak. Ogarnięty gracz, tylko jak mówisz przez mikro to mi laguje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 W dniu 4.03.2014 o 21:27, PLNY Lala napisał(a): Na tak. Ogarnięty gracz, tylko jak mówisz przez mikro to mi laguje to będzie mniej mikra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na Tak Jesli chodzi o podanie AMX co w tym trudnego Na Probie sie nauczy Sam sie tak nauczyłem Nie wiem Jaki jest w grze długo mnie nie było Oceniłem podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Na TAK gracz uprzejmy kulturalny. Sa wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Na nie -Okłamałeś w podaniu,że masz 12 h na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na tak: -Czesto na serwerze -amx sie poduczy -ogolem spk gosc JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na tak -Amx się pod uczy -Jest kulturalny bo go znam -bywa bardzo często na serwie można powiedzieć no-life 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi