MichaL :) 4 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Siema. Nie wiedziałem gdzie to napisac. Jak zaczelismy grac na inferno to zaczelo nas wyrzucac z powodu ss. Nas to znaczy mnie i paru innych graczy. Wyskakuje mi na okrągło takie cos: Server # 1 [AMXBans] ========================================= ====== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CO ZA ADMIN TO NIE WIERZE [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : \[AMXBans] ========================================= ====== MichaL connected Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Gram na nicku MichaL a tu wyskakuje jakies CO ZA ADMN TO NIE WIERZE. Wezcie to naprawcie i mn odbanujcie jak paru innych graczy. I jeszcze coś: czasami moge wejsc a czasami nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatE 71 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 A amxbans nie widze twojego bana. Sprawdz jeszcze raz czy masz ten problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaL :) 4 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Ok juz wszystko działa poprawnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Miłej gry Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts