Antonio Mateczny 10 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 1. Serwer: nuke/inf/dd2 2. Nick: Antonio Mateczny 3. Imię: Antonio 4. Wiek: 22 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Czas spędzony na forum: 1dzien 18godzin 8. Opisać siebie: Maniak CS'a. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo wiecznie grają czity a admini nie zawsze są 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ban -Gdy ktoś nadużywa micro; kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick/ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No i po co tyle podchodów było ? Ja jestem na TAK, przyda się kolejny ogarnięty admin. Ale nie wiem czy zgodzi się Karol żeby NS miał admina. +z tego co wiem masz warna i z nim admina również nie dostaniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeden z najdluzej grajacych graczy, jak dla mnie kolezenski i ogarniety ... duze Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Przecież miałeś odchodzić na inną lepszą "serwerownie" (dużo jest tam komputerów), zmieniłeś zdanie czy tam cię olali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem za okresem próbnym. +ogarnięty +aktywny -non steam -warn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeżeli Antonio będzie miał admina to na serwerze nie będzie czitów i kogo reszta adminów będzie banowała?;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 +często widzę go na serwie +ogarnięty gracz -Wran -NS Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 @up Kolego nie pomyliły Ci się serwery? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 WIelkie tak , tylko maly minus , brak steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 > ogarnięty, a kto odwalał szopke że odpały co chwile na serwie, jeżeli masz dostać admina to obserwuj koło 5min gracza a nie zabił cie >"wuha" i perm leci, za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM O ile dobrze widzę Ty masz warna Na nie powód up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na Nie -Warn -NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie spełniasz wymagań - warn Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi