Jacob 0 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam ^-^Z pytaniem się do was kieruję.Ostatnio nudzę się i jedyne co mogę robić to oglądać filmy/seriale.I czy polecacie jakieś filmy/seriale? Powiem wam, że nie lubię za bardzo komedii i tym podobnych.Uwielbiam horrory i filmy o ZOMBIE które się "niby" zaliczają do horrorów, ale moim zdaniem nieeeAle tak czy siak uwielbiam filmy o zombie,przetrwaniu i tym podobne filmy/seriale.Ostatnio oglądałem serial The Walking Dead tzn nadal oglądam i czekam na następne odcinki.Na razie są 3 sezony, obejrzałem 2 całe sezony po (chyba) 13 odcinków i ostatnio wyszedł 3 sezon w którym są jak na razie 2 odcinki...Dobra się rozpisałem trochę ... Czekam na wasze propozycje co byście mi polecili. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska 0 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Zapraszam do ogladania filmu ,, Spartanini" bardzo fajny film o bitwie z Persami, i nieśmiertelnymi, ale ci nieśmiertelni mieli zbroje niesmiertelne, i dało się ich zabić leci w środy od godziny 21:30 podajze/Edi: Leci nA TVN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Nie podałeś kanału na jakim leci.I o czym jest film dokładniej? Jakaś mała recenzja? A tak poza tym to ja nie oglądam seriali zagranicznych w TV, bo źle tłumaczą i nie puszczają "zawsze" do końca itp.Ja oglądam na necie tzn taka specjalna stronka do wszystkich filmów.I nie musisz podawać kanału, bo jak już wspomniałem ja w TV nie oglądam dużo.I dzięki pifffko masz i czekam na maluteńką recenzja "Laska".Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No co do filmów, to ja praktycznie żadnych nowych nie oglądałam. Cóż powtórzę się. Moje serce i tak zdobyły Igrzyska Śmierci, z pewnością o nich słyszałeś. Ja teraz czekam na kolejne produkcje, bo film jest naprawdę godny uwagi. Faceci w czerni 3 również fajny film. Z komedii i tak zostaję na starociach, bo są najlepsze czyli. Mały, Norbit, Wyścig Szczurów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dzięki Nerr-ka, ale ja nie oglądam komedii, bo po prostu żal mi komedii które nie są śmieszne, albo aktorzy to "amatorzy". Lubię tego największego komika na świecie ^^ Nie pamiętam jak hmm ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wiesz to akurat są dobre komedie Szczególnie Wyścig Szczurów stara komedia z Rowanem Atkinsonem. Może o niego Ci chodzi? Albo o Benny Hillsa, który już nie żyje zresztą XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nieee.... Mi chodziło o Jim Carrey :-D To tego aktora uwielbiam w komediach i jeszcze kilku innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi