Jump to content

Forum na system Android ?! ...

Recommended Posts

Coo powiecie na zrobienie czegoś takiego jak Forum CSC Na system Android ?... Pomoze to na 100% w ogarnieciu serwera.. Wiele osob bedzie mogło bywać czesciej na forum... Ja np Nie zawsze mam dostep do komputera a zawsze mam telefon z internetem pod reką ..

Jednak Korzystanie z forum poprzez przegladarke w telefonie jest lekko uciązliwe.. Przybliżanie co chwile kazdego tematu .. Dluzsze ładowanie stron i wgl...

Moim zdaniem pomoglo by to .. Co myślicie na ten temat ?.

• Root

Jakie 2,36?
Daj mi 600 zł na start to ci coś takiego załatwię, potem będę ci zwracał kasę za te sms'y ale od razu informuję że z sms'ow masz 49% i potem odliczają od tego 19% podatku, więc pomyśl ile będziesz odrabiał tą kasę. Ja nie mam na to pieniędzy, mało kto pomaga w dofinansowaniu sieci a ja całe życie za sponsora robic nie będę

• Like 1

• Root

Powiem wam tak, ta wasza "pomoc" w dofinansowaniu wygląda tak, że dostałbym może 100 zł z sms'ow (po dwóch miechac) i może jedna osoba wysłałaby przelew, to tyle.

Było wiele takich akcji i zawsze kończyło się to na jakieś pomocy JEDNEJ osoby, reszta pisała że wyśle a potem dostawałem wiadomości "Sory ale nie mogę, za miesiąc podeślę" ^^

• 1 month later...

Odkopuję, fakt... Jednak chciałbym poruszyć temat tapatalka, ponieważ padło w tym temacie takie hasło i chyba nie zostało do końca zauważone. Nie zastanawialiście się nad wprowadzeniem tego? To kwestia paru minut, a grono użytkowników poza domem miałoby łatwy dostęp do forum.

Peace ^^

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy