Kobys 250 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nick: Danielek Powód rezygnacji: Matura za psem, trzeba się przygotować żeby później coś w życiu robić,a nie siedzieć całymi dniami przed komputerem i się obijać. Najzwyczajniej nie mam czasu na grę (na forum zawsze chwila się znajdzie) myślę,że od czasu do czasu wejdę na któryś serwer. Jeszcze na prawko trzeba się uczyć, w końcu muszę zdać ^ ^ Nie wiem jak to dalej się potoczy. Może wrócę, może nie- nie wiem. Coś od siebie: Chciałbym wszystkim podziękować za mile spędzony czas (nie zawsze ;D ) za fajną grę, fajne akcje i ogólnie Rezygnuj z wszystkich funkcji (poza vipem na BF2 ) nie mam czasu na bycie admina na FFA Pozdrawiam i życzę powodzenia. Daniel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Z własnego doświadczenia wiem, jak również z obserwacji innych znajomych, którzy mieli maturę i prawda jest taka, że dalej będziesz siedział przed kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ja tam pracuje , mam kobiete ( ktora bez przerwy powtarza - Grasz w gre dla dzieci!!! Ogarnij sie! :D:D ) a i tak znajduje czas zeby posiedziec i pograc troche...Jestes jednym z najlepszych userow ... zostan a mature kupisz na bazarze. a zreszta z Tuskiem to i tak o robote ciezko A tak na serio to szkoda ale i tak pewnie wrocisz 3maj sie pozdrawiam Damian Ps. Dziekuje za pomoc jaka otrzymalem od Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Szkoda Danielem ze odchodzisz:-( ale rozumiem cie w 100% .Na wakacjach sprobouj zawitac na nowo :-P . Pozdrowienia i powodzenia na maturze obys miał 99% z każdego przedmiotu :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Danielek i tak nie zdasz siedź na CSC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ohh Danielek, kolejny do kolekcji. No ale trudno, wróć jak najszybciej! ) I powodzenia, połamania pióra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Damian dzięki za miłe słowa, pomoc Tobie to czysta przyjemność Soot mam nadzieję,że wrócę zaraz po maturze !! (koniec maja) Siwy dlatego trzeba się trochę poduczyć żeby zdać !! Lala nie dziękuje ^ ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No powodzenia i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi