Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nick: R00TWiek: 15Doświadczenie: Dobre, przynajmniej tak myślę Dlaczego ty: Mnie dlaczego? Ponieważ jak coś robię to staralnie, do końca. Staram się robić najlepszą grafikę jaką tylko mogę. Mam sporo pomyslów na grafikę forumową [Avatery,Sygnaturki, itd ] Więc nigdy nie powinno zabraknąć mojego postu w temacie o prośbę o avatar,sygnature... Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dobre prace, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Masz sporo pomysłów - no to wymyślaj mi sygne nadal)/(już mozesz mi zaczynać sygne bo wybredny jestem ;d xTak, ciao za bardzo opiera się o regulamin//wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jestem na tak -wymagania Ale czepnij się jeszcze raz ciaolina to Wylecisz z posady grafika jak ją dostaniesz Nie jesteś tu od oceniania innych jeżeli jesteś na tym samym poziomie co ty Ja nie jestem ani lepszy ani gorszy i go nie oceniam więc tobie też radzę tak postępować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi