Diablox9 505 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Nick: R00TWiek: 15Doświadczenie: Dobre, przynajmniej tak myślę Dlaczego ty: Mnie dlaczego? Ponieważ jak coś robię to staralnie, do końca. Staram się robić najlepszą grafikę jaką tylko mogę. Mam sporo pomyslów na grafikę forumową [Avatery,Sygnaturki, itd ] Więc nigdy nie powinno zabraknąć mojego postu w temacie o prośbę o avatar,sygnature... Twoje prace[5]: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buzek 54 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Dobre prace, jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Masz sporo pomysłów - no to wymyślaj mi sygne nadal)/(już mozesz mi zaczynać sygne bo wybredny jestem ;d xTak, ciao za bardzo opiera się o regulamin//wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Jestem na tak -wymagania Ale czepnij się jeszcze raz ciaolina to Wylecisz z posady grafika jak ją dostaniesz Nie jesteś tu od oceniania innych jeżeli jesteś na tym samym poziomie co ty Ja nie jestem ani lepszy ani gorszy i go nie oceniam więc tobie też radzę tak postępować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 9, 2014 Root Share Posted March 9, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts