Ciaolin 156 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nick: Ciaolin Powód rezygnacji: "Obrażam grafikę tym co robię", skoro tak źle ze mną, to nie będę się udzielał. Coś od siebie: Dziękuję, do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 "Do widzenia" Tak jak to mówisz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ciao to że senrox ma humory czy ram mu się nie podoba to jego zdanie i nie musisz przez niego rezygnować z rangi. Tak samo ja mogę o nim powiedzieć w porównaniu do innych grafików że "obraza grafikę tym co robi" chyba że któryś inny to do ciebie ma Siedź i zrób mi ta sygne ale bez kosmitów i cyborgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 "Twoja krytyka mnie nie dotyka" "Jestem dobry jak cos robie w tym kierunku" Zostawaj i nie pierd*l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Umiesz liczyć?.. Licz na siebie.. Olej to co kto mówi o twojej grafice ... Skoro masz tą range znaczy ze zostałęs wybrany przez Administratora sieci ... Jemu akurat nie musi sie to podoba.. Każdy ma swój gust -,- Zostajesz ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dobra, nie kłam tutaj, oboje wiemy że ci zależy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi