Ciaolin 156 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Nick: Ciaolin Powód rezygnacji: "Obrażam grafikę tym co robię", skoro tak źle ze mną, to nie będę się udzielał. Coś od siebie: Dziękuję, do widzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 "Do widzenia" Tak jak to mówisz :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Ciao to że senrox ma humory czy ram mu się nie podoba to jego zdanie i nie musisz przez niego rezygnować z rangi. Tak samo ja mogę o nim powiedzieć w porównaniu do innych grafików że "obraza grafikę tym co robi" chyba że któryś inny to do ciebie ma Siedź i zrób mi ta sygne ale bez kosmitów i cyborgów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha 71 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 "Twoja krytyka mnie nie dotyka" "Jestem dobry jak cos robie w tym kierunku" Zostawaj i nie pierd*l Link to comment Share on other sites More sharing options...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Umiesz liczyć?.. Licz na siebie.. Olej to co kto mówi o twojej grafice ... Skoro masz tą range znaczy ze zostałęs wybrany przez Administratora sieci ... Jemu akurat nie musi sie to podoba.. Każdy ma swój gust -,- Zostajesz ! ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 6, 2014 Root Share Posted March 6, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dobra, nie kłam tutaj, oboje wiemy że ci zależy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts