Ciaolin 156 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nick: Ciaolin Powód rezygnacji: "Obrażam grafikę tym co robię", skoro tak źle ze mną, to nie będę się udzielał. Coś od siebie: Dziękuję, do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 "Do widzenia" Tak jak to mówisz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ciao to że senrox ma humory czy ram mu się nie podoba to jego zdanie i nie musisz przez niego rezygnować z rangi. Tak samo ja mogę o nim powiedzieć w porównaniu do innych grafików że "obraza grafikę tym co robi" chyba że któryś inny to do ciebie ma Siedź i zrób mi ta sygne ale bez kosmitów i cyborgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 "Twoja krytyka mnie nie dotyka" "Jestem dobry jak cos robie w tym kierunku" Zostawaj i nie pierd*l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Umiesz liczyć?.. Licz na siebie.. Olej to co kto mówi o twojej grafice ... Skoro masz tą range znaczy ze zostałęs wybrany przez Administratora sieci ... Jemu akurat nie musi sie to podoba.. Każdy ma swój gust -,- Zostajesz ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dobra, nie kłam tutaj, oboje wiemy że ci zależy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi