skc# Monster 0 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 1. Serwer: Call of duty 45001 lvl 2. Nick: skc# M@N$T&R3. Imię: Adam4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety nie.7. Składka(Tak/Nie): Jak będzie trzeba to dołożę.8. Czas spędzony na forum: No trochę już siedzę.9. Opisać siebie: Jestem osobą kreatywną znam się na "Administrowaniu" Bylem adminem na Prizmo.pl10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę zostać adminem ponieważ chcę się dobrze zaopiekować serwerem i banować odpałów.11. Linki do reklam: Nie zrobiłem jeszcze reklam ale mogę zrobić jak będzie potrzeba .12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ban 1 godz13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nie: -dorób reklamy -posiedź dłużej na forum - 1 post i 1h na forum.. -nikt o takim nicku nie grał na tym serwerze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No oczywiście, że nie. GT Ciebie nie widziało. "No trochę już siedzę." 22 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nabij conajmniej 20/30 h ogarnij reklamy.. Na serwie cie nie widziałem .. Na chwile obecną Nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Reklama w pkt .9 Z tego co mówi "typowy noł lajf" mlodzaczek nie widział cię naserwie Nie, reklamy, składka i nie grasz na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Za mała akywnośc na serwerze. Złóż podanie za tyg. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi