skc# Monster 0 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 1. Serwer: Call of duty 45001 lvl 2. Nick: skc# [email protected]$T&R3. Imię: Adam4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety nie.7. Składka(Tak/Nie): Jak będzie trzeba to dołożę.8. Czas spędzony na forum: No trochę już siedzę.9. Opisać siebie: Jestem osobą kreatywną znam się na "Administrowaniu" Bylem adminem na Prizmo.pl10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę zostać adminem ponieważ chcę się dobrze zaopiekować serwerem i banować odpałów.11. Linki do reklam: Nie zrobiłem jeszcze reklam ale mogę zrobić jak będzie potrzeba .12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ban 1 godz13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Nie: -dorób reklamy -posiedź dłużej na forum - 1 post i 1h na forum.. -nikt o takim nicku nie grał na tym serwerze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 No oczywiście, że nie. GT Ciebie nie widziało. "No trochę już siedzę." 22 minuty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Nabij conajmniej 20/30 h ogarnij reklamy.. Na serwie cie nie widziałem .. Na chwile obecną Nie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Reklama w pkt .9 Z tego co mówi "typowy noł lajf" mlodzaczek nie widział cię naserwie Nie, reklamy, składka i nie grasz na serwie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Za mała akywnośc na serwerze. Złóż podanie za tyg. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts