Skocz do zawartości

Po co te zmiany ?

Bo0ski

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, wszedłem dziś na serwer i patrzę i tak myślę - "Ja pier***"

Po co wy to pozmienialiście ?

Menu opcji kup, było dosyć lepsze od tego co jest teraz.

Nie słychać poszczególnych elementów np jak się rzuci granat.

Nie słychać wyboru broni - jak się zmienia.

Większość ofert /m została usunięta

Większe lagi

Wszyscy narzekają.

I pytanie, po co ?, jak wszystko było dobrze zrobione a nagle takie zmiany ?

zgadzam sie na serwerze jest gorzej niz kiedys bylo wtedy az przyjemnie sie robilo teraz z minuty na minute sie odechciewa zauwazylem ze sa nowe mapy ok wszystko fajnie ale prosze sprawdzajcie je przed wgraniem przynajmniej polowa map jest bez sensownych kamp w dodatku mapy takie jak zm_ojciec zostaly usuniete a po co jak ta byla dobra w sklepie brakuje armoru do kupienia wiec po co byly te ustawy w regulaminie? mysle ze same zmiany w regulaminie byly wystarczajace choc tez nie dawalo mi to juz takiej przyjenosci z gry nie chodzi mi juz o te mapy ktore przedstawilem ja ale serio mapy takie jak zm_school lub zm_redzone nie nadaja sie przynajmniej nie na ten rodzaj zm ktory jest wgrany na serwerze bylo fajnie tak jak bylo kiedys teraz widze moze tylko 3 osoby ktore graja po tych wszystkich zmianach na serwerze 

W dniu 6.03.2014 o 15:04, Punisherek napisał(a):

zgadzam sie na serwerze jest gorzej niz kiedys bylo wtedy az przyjemnie sie robilo teraz z minuty na minute sie odechciewa zauwazylem ze sa nowe mapy ok wszystko fajnie ale prosze sprawdzajcie je przed wgraniem przynajmniej polowa map jest bez sensownych kamp w dodatku mapy takie jak zm_ojciec zostaly usuniete a po co jak ta byla dobra w sklepie brakuje armoru do kupienia wiec po co byly te ustawy w regulaminie? mysle ze same zmiany w regulaminie byly wystarczajace choc tez nie dawalo mi to juz takiej przyjenosci z gry nie chodzi mi juz o te mapy ktore przedstawilem ja ale serio mapy takie jak zm_school lub zm_redzone nie nadaja sie przynajmniej nie na ten rodzaj zm ktory jest wgrany na serwerze bylo fajnie tak jak bylo kiedys teraz widze moze tylko 3 osoby ktore graja po tych wszystkich zmianach na serwerze 

Nie trzy tylko kilkanaście, po za tym to ty sam jesteś nowy bo nawet cię nie znam, może z 5 razy cię na servie widziałem, co do kamizelki to karool napisał że coś się tam zepsuło i mamy być cierpliwi Nie wiem po co wgl ten temat otwieracie Skoro jest tak jak było tylko nie ma kamizelki.

-Nie ma żadnych lagów

-ja normalnie słyszę (rzut granata,zmiane broni)

-a w menu opcji kup jest to samo tylko nie ma kamizelki.

Chodzi mi o to że wczoraj te menu było lepsze -_-, bardziej oryginalne, estetyczne, a teraz takie 16 bitowe ..., wygląda to gownianie.

I mam propozycję do kamizelki.

Można by ustawić plugin że można kupić tam 300 kamizelki czy 400, żeby było ograniczenie. Bo niektórzy kupują ile wlezie i bij takiego...

Dokładnie. a jeżeli chodzi o menu to jest takie same tylko nie ma kamizelki!!

może tobie się coś z cs dzieje a ty piszesz takie bezsensowne tematy na forum...

• Właściciel

Nic nie usuwałem oprócz błędu z armorem

W dniu 6.03.2014 o 14:54, Bo0ski napisał(a):

Hmm, wszedłem dziś na serwer i patrzę i tak myślę - "Ja pier***"

Po co wy to pozmienialiście ?

Menu opcji kup, było dosyć lepsze od tego co jest teraz.

Nie słychać poszczególnych elementów np jak się rzuci granat.

Nie słychać wyboru broni - jak się zmienia.

Większość ofert /m została usunięta

Większe lagi

Wszyscy narzekają.

I pytanie, po co ?, jak wszystko było dobrze zrobione a nagle takie zmiany ?

Menu kup  ma wszystko oprócz armora który naprawiam

Menu wyboru broni nie było zmieniane I DZIAŁA - testowałem

Słychać wszystko - TESTOWAŁEM
Ofert w /m? Nic nie było usuwane/zmieniane, jest takie samo. Każda misja jest taka sama, nie mogłęm usunąć żadnej misji bo polecaiłby reset all misji.

Nie napotkałem lagów.

Patrząc na kreskę i opinie graczy gdy byłem na serwerze jest dobrze ale prosili o naprawienie armora.

Nie wiem czy to ja pomyliłem serwery czy ty ale ja tam nie napotkałem żadnego z twoich błędów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności