privvate 0 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 No Cze... Jak w tytule. Odchodzę ponieważ na Deathrunie Kazdy przeklina,Skraca itd... Tak więc Kończę przygodę z Cs-Classic Poznalem wspaniałych kolegów ale cóż... Będe czasem wbijal na serwer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre 459 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Odchodzisz bo na DR grają nie ogary? Hmm... ciekawe. No szkoda. Siemka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Odchodzić z takim powodem? Dziwne ^^ Na pewno jest inny powód o którym po prostu nie chcesz powiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nie fajnie no ale cóż .. Z farcikiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 No to bys zlozyl podanie na adma i by nie "przeklinali i skracali" .. nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Siwy ale się nie chce... 3maj się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Śmieszne trochę, nara ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xuden^ 4 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Nara 3maj się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
privvate 0 Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Odchodzić z takim powodem? Dziwne ^^ Na pewno jest inny powód o którym po prostu nie chcesz powiedzieć Mam powód Ale tylko koledzy o nim wiedzą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
privvate 0 Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 No to bys zlozyl podanie na adma i by nie "przeklinali i skracali" .. nara Hehe... Nie umiem nawet AMX'a Ja grałem tylko na serwerach dm tdm itd.. I Na żadnym nie chciało mi się być adminem bo miałem być np.. 2 godz dziennie na serwer.. //EDIT A Tak w ogóle trzeba mieć chyba składki... A ja mam zablokowane SMSy Premium.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,592 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Przywitaj się/Pożegnaj się" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts