privvate 0 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No Cze... Jak w tytule. Odchodzę ponieważ na Deathrunie Kazdy przeklina,Skraca itd... Tak więc Kończę przygodę z Cs-Classic Poznalem wspaniałych kolegów ale cóż... Będe czasem wbijal na serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Odchodzisz bo na DR grają nie ogary? Hmm... ciekawe. No szkoda. Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Odchodzić z takim powodem? Dziwne ^^ Na pewno jest inny powód o którym po prostu nie chcesz powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nie fajnie no ale cóż .. Z farcikiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No to bys zlozyl podanie na adma i by nie "przeklinali i skracali" .. nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Siwy ale się nie chce... 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Śmieszne trochę, nara ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nara 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
privvate 0 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Odchodzić z takim powodem? Dziwne ^^ Na pewno jest inny powód o którym po prostu nie chcesz powiedzieć Mam powód Ale tylko koledzy o nim wiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
privvate 0 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No to bys zlozyl podanie na adma i by nie "przeklinali i skracali" .. nara Hehe... Nie umiem nawet AMX'a Ja grałem tylko na serwerach dm tdm itd.. I Na żadnym nie chciało mi się być adminem bo miałem być np.. 2 godz dziennie na serwer.. //EDIT A Tak w ogóle trzeba mieć chyba składki... A ja mam zablokowane SMSy Premium.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Przywitaj się/Pożegnaj się" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi