GUMIX 0 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 1. Serwer: cod 350 lvl 2. Nick: GUMIX3. Imię: Alan4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: od wczoraj 9. Opisać siebie: Jestem kreatywny inteligentny i szybko rozpoznaje cheaterów10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Spodobał mi sie ten server i widziałem sporo cheaterów11. Linki do reklam: nw ile ale ale jak bede wiedzial to zrobie narazie mam 6 i nw ile robic jeszcze 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y ban -Gdy ktoś nadużywa micro; daje upomnienie, kick,ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick,ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jestem na nie, bo - konto na forum tylko dla podania - ns - reklamy (jak masz te 6 reklam to wstaw, proste) - podanie niezbyt przekonujące - nie ma Cię na gt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Na nie. GT Ciebie nie widziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: WYMAGANIA Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi