GUMIX 0 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 1. Serwer: cod 350 lvl 2. Nick: GUMIX3. Imię: Alan4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: od wczoraj 9. Opisać siebie: Jestem kreatywny inteligentny i szybko rozpoznaje cheaterów10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Spodobał mi sie ten server i widziałem sporo cheaterów11. Linki do reklam: nw ile ale ale jak bede wiedzial to zrobie narazie mam 6 i nw ile robic jeszcze 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y ban -Gdy ktoś nadużywa micro; daje upomnienie, kick,ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick,ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achilles 2 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Jestem na nie, bo - konto na forum tylko dla podania - ns - reklamy (jak masz te 6 reklam to wstaw, proste) - podanie niezbyt przekonujące - nie ma Cię na gt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Na nie. GT Ciebie nie widziało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: WYMAGANIA Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts