Arnold77 3 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Nick : Arnold77Link do SSów : na ss i tak nie bylo by nic widać... Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 41 minutes and 15 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Arnold77 [AMXBans] Reason : ' 4 lm provip ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1541912781 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : zm modLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15323 Dostałem bana za 4 lm na PRO Vip chociaż wydaje mi sie że postawiłem 3 nie mam na to dowodów bo w końcu nie nagrywam każdej swojej gry, a HLTV nie ma... Więc skoro już dostałem bana za ilość lm to admin musiał mnie cały czas oglądać, a z tego co widziałem na spect. nie siedział więc mógł się pomylić. Może Dawcioo pokaże jakiś dowód że postawilem 4 lm? sry jak nie ten dzial ale nie wiedziałem czy mam osobno pisać skarge i porsbe o ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 (edited) Admin jest proszony o wstawienie dowodów na postawienie 4 lm na PRO Vip'ie. @ A tak w ogóle to jest skarga czy prośba o UB?? Jeżeli skarga to zły dział i proszę o przeniesienie tego tematu. Edited March 12, 2014 by [email protected] [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawciOo 62 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 rozumiem, że mam zacząć nagrywać wszystko zanim zbanuje tak? Arnold 4 razy kupiłeś lm i 4 razy go postawiłeś to, że nie ma mnie na spect tylko gram nie oznacza, że nie kontroluje tego co robisz. Widziałem jak postawiłeś ten 4 lm. Po tym jak wpisałeś 4 raz /lm aby go zakupić specjalnie na Ciebie patrzyłem. Jak mam to udowodnić? Nie nagrywam każdego bana -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold77 3 Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 No widzisz więc pokaż że wpisałem 4 razy lm ? nie postawiłem 4 lm tylko zdjelem 1 i postawilem spowrotem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawciOo 62 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Zrozum, że nie mam zwyczaju nagrywania jak banuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnold77 3 Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Czyli rozumiem że Dawcio może banować kiedy chce i za co chce bo i tak nie można go sprawdzić bo HLTV nie ma, a on nie musi mieć żadnych dowodów że ktoś złamał regulamin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Ban minął. Jak chcesz napisz skargę. /Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts