Arnold77 3 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nick : Arnold77Link do SSów : na ss i tak nie bylo by nic widać... Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 41 minutes and 15 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Arnold77 [AMXBans] Reason : ' 4 lm provip ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1541912781 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : zm modLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15323 Dostałem bana za 4 lm na PRO Vip chociaż wydaje mi sie że postawiłem 3 nie mam na to dowodów bo w końcu nie nagrywam każdej swojej gry, a HLTV nie ma... Więc skoro już dostałem bana za ilość lm to admin musiał mnie cały czas oglądać, a z tego co widziałem na spect. nie siedział więc mógł się pomylić. Może Dawcioo pokaże jakiś dowód że postawilem 4 lm? sry jak nie ten dzial ale nie wiedziałem czy mam osobno pisać skarge i porsbe o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Admin jest proszony o wstawienie dowodów na postawienie 4 lm na PRO Vip'ie. @ A tak w ogóle to jest skarga czy prośba o UB?? Jeżeli skarga to zły dział i proszę o przeniesienie tego tematu. Edytowane 12 Marca 2014 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 rozumiem, że mam zacząć nagrywać wszystko zanim zbanuje tak? Arnold 4 razy kupiłeś lm i 4 razy go postawiłeś to, że nie ma mnie na spect tylko gram nie oznacza, że nie kontroluje tego co robisz. Widziałem jak postawiłeś ten 4 lm. Po tym jak wpisałeś 4 raz /lm aby go zakupić specjalnie na Ciebie patrzyłem. Jak mam to udowodnić? Nie nagrywam każdego bana -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold77 3 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No widzisz więc pokaż że wpisałem 4 razy lm ? nie postawiłem 4 lm tylko zdjelem 1 i postawilem spowrotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Zrozum, że nie mam zwyczaju nagrywania jak banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold77 3 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Czyli rozumiem że Dawcio może banować kiedy chce i za co chce bo i tak nie można go sprawdzić bo HLTV nie ma, a on nie musi mieć żadnych dowodów że ktoś złamał regulamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ban minął. Jak chcesz napisz skargę. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi