Pale Bongo 2 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 1. Serwer: #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl2. Nick: Pale BonGo*[Z.Z.P.H.I.M] !3. Imię: Patryk4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 (miało się admina nie na jeden serwerowni)6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): Jak trzeba mogę dawać niema problemu8. Czas spędzony na forum: coś tam tego mam z parnaście h jest + masa na servie9. Opisać siebie: Młody chłopak , lubiący piłkę nożną różnego rodzaju sporty , czasem pograć w cs-a pobyczyć się ze znajomymi ^^10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: dużo gram na codzie i czasem jak trzeba admina to go niema a ja jestem ciągle 11. Linki do reklam: Z racji że to moje drugie podanie za reklamy tym razem zapłacę jeśli jest możliwość bo już jedna serie robiłem tego . Można zobaczyć w 1 podaniu 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SSY -----> BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie ----> pózniej ban na 5 do 30 min (zależy jak go nad używa) -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie , a pózniej ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam (jak trzeba to kupię) Z powodu że dostałem warna na forum za shoutboxa za napisanie o cziterach dorzucam tutaj jeszcze reklamy za to : https://www.csbydgos...1443#post461443 http://skilluj.com/i...8-cs-classicpl/ pozdrawiam Pale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jestem Na TAK + Wiek +AMX jeszcze się pod uczy troszeczkę +Ogarnięty gracz Powinien zostać adminem ponieważ jest często na serwerze im więcej adminów tym lepiej takie jest moje ZDANIE WIELKI + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Podanie składa się raz na tydzień od zamknięcia poprzedniego.Ja jestem na nie. Jesteś zbyt wybuchowaym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja również na nie. Masz 3 warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pale Bongo 2 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 odpracowałem dałem reklamy w 1 podaniu co do wybuchowośći ogarnołem się dawno można zapytać ludzi na servie wiem że miałem czasem złe słowo ale poprawiłem się i to nie względu na podanie , tylko ogólnie z prawie każdym graczem mam b.dobre stosunki tylko zle tego nie kojarzyć z tego co widzę to adminów jest mało , ją ciągle siedzę i widzę co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyzoR 2 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja jestem na tak poprawił swoje zachowanie jest dużo na serwie. :dazed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PampariniLowcaSwini 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jestem Na tak często na serwerze przyda się nowy admin ponieważ dużo lata na serwerze cziterow i niema admina + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
20Szymon02 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja jestem na TAK bardzo ogarnięty i miły gracz,chętnie pomaga innym graczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jakiś czas temu niefajne sytuacje się zdarzały w jego wykonaniu, ale widać poprawę, więc oby tak dalej no i ogarnięty w grze, często na serv. Ja na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Podanie raz na tydzień. Nwm jak tam stoisz z warnami. Na razie na Nie. @Edit Czy to nie dziwne że konta z 1-2postami dają Ci na Tak?? 100% multi konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 nie -nie wypowiadamy się we własnym podaniu -podanie raz na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśny 1 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 JESTEM NA TAK nadajesz sie bez wątpienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jestem na nie opanowałeś sie tylko dla admina ? Skąd mam wiedzieć ze za miecha nie będzie to samo ? Narazie na nie Poczekajmy gdzie ci spieszno Na nie . Majki to sa gracze z naszego serwera Wiec multi odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Zdecydowanie na NIE! Zbyt szybko składasz podanie by można było określić czy się poprawiłeś w stosunku do graczy czy nie. Moim zdaniem, zmieniłeś się tylko dlatego, żeby dostać admina. Pograj miesiąc/dwa, wtedy będzie okazja żeby sprawdzić czy na prawdę zrobiłeś rachunek sumienia i mocne postanowienie poprawy czy tylko ''zmieniłeś się na pokaz''. Pozdrawiam, Lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jestem tego samego zdania co Lala. JESTEM NA NIE, I NIE WYPOWJADAJ SIE w SWOIM PODANIU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQu 2 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jestem na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jestem na nie : - warny - wypowiadasz sie w swoim podaniu - podanie raz na tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Na nie -spamujesz w podaniu -masz warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 NIE - Spamik w podaniu - Masz warny (Tak jak mówią @UP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Malpa 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 A ja jestem na TAK -Wiek -Amx -Ogarnięty gracz Moim zdaniem nie potrzebnie wypowiadaj sie osoby nie bywające na serwie. Zawsze jeden admin więcej. ....Pozdro RangeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Nieprzyjaciel 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ja jestem na tak jest już ogarnięty ... a nigdy nie ma admina i to jest bardzo denerwujące Pamiętajcie mój głoś na tak czyli dajecie mu admina XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jestem na TAK + ogarnięty + często na serwie + kultury też mu nie brakuje WIELKI PLUSSSS :smile-big: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jest taka jedna zasada co łamie wszystkie jeżeli jej nie spełniasz. PODANIA SKŁADAMY RAZ NA TYDZIEŃ. Czyli , podanie - można dać ci szanse (admin próbny), ale UP za tydzień dopiero Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubr 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Towar 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi